om strängbutiken

En gitarr med nya strängar är fantastiskt!
Det tycker i alla fall vi och det är därför vi startade Strängbutiken.

Att handlar strängar och tillbehör på internet ska vara enkelt, och då kanske det lite tråkiga strängbytet blir lite roligare.
Du får dina produkter levererade direkt hem i brevlådan och oavsett hur mycket du beställer betalar du aldrig mer än 30 kr.
Har du (o)tur får du komma ut och hämta din leverans hos närmaste postombud om paketet ej ryms i din brevlåda.
Du får också ett väldigt bra pris på produkterna när du handlar från oss, vi arbetar nämligen aktivt med prisarbetet och vi ser alltid till att du gör en bra affär.
 
Men ibland går något fel, och det är då det är viktigt att man har en kundservice som fungerar, och det vågar vi säga att vi har.
Det kan hända att paketet försvunnit i postgången, strängarna kanske inte är riktigt som du tänkt dig, eller att du kanske enbart ångrat ditt köp. Oavsett orsak finns vi där för dig för att göra det där jobbiga just lite enklare.
 
Vårt sortiment vill vi bygga med produkter som du som kund efterfrågar. Vi vill därför få din input om produkter som du känner att du saknar.
Det kan vara produkter som ej säljs i Sverige men som du så gärna skulle vilja ha, kanske produkter du tycker är för dyra hos någon annan återförsäljare eller att du helt enkelt har för långt till din närmaste fysiska musikbutik. Oavsett orsak, mejla oss! Har du någon fråga som rör musik överlag är du självklart också välkommen att höra av dig, vi svarar alltid inom 24 timmar, men oftast redan under samma dag.
 
Så testa att handla av oss, vi kommer göra allt för att du ska bli nöjd!

Strängbutiken startades under våren 2015 och ägs av firman MB Andersson. 
MB Andersson innehar F-skatt och är registrerad för moms.